• KALEIDOS JUNIOR

  ASMODEE Ref. 3760052141324
  Edat:+ 6 anysJugadors+ 2 Temps de joc 30 minutsAquest és un joc que entra i que es juga amb els ulls, ja què en una sèrie de làmines farcides de detalls haureu de buscar el màxim número possible de paraules que comencin per una lletra, una forma, un color o que tinguin una característica determinad...
  Pes: 250 gr
  Disponible
  30,00 €
 • Descripció

  • ISBN : 3760052142222
  • Data d'edició : 07/07/2016
  • Any d'edició : 0
  • Número de pàgines : 0
  Edat:+ 6 anys
  Jugadors+ 2
  Temps de joc 30 minuts
  Aquest és un joc que entra i que es juga amb els ulls, ja què en una sèrie de làmines farcides de detalls haureu de buscar el màxim número possible de paraules que comencin per una lletra, una forma, un color o que tinguin una característica determinada.

  Es pot jugar individualmente o per equips ja que hi ha quatre còpies de cada làmina i no cal escriure, així que també poden jugar els més petits.


  Contingut:
  1 ruleta
  32 imatges en 16 làmines (hi ha 8 imatges diferents i 4 còpies de cada làmina)
  un rellotge de sorra
  80 fitxes transparents de quatre colors diferents (els mateixos colors que les làmines)

  Com es juga?
  Els jugadors escullen amb quina làmina juguen (estan numerades) i agafen també les fitxes transparents de color de la seva làmina
  S’escull si es juga amb : colors, símbols o lletres, que són les tres possibilitats que hi ha i l’idioma en el qual es jugarà.
  Es fa girar la ruleta.

  Es gira el rellotge i durant el temps que trigui a caure la sorra, els jugadors han de buscar a la làmina el màxim número de paraules que compelixin amb la característica que marqui la ruleta: que tinguin un color determinat, que compleixin la condició del símbol (coses quadrades, punxegudes, suaus, dures…) o que comencin/continguin una lletra determinada. Val qualsevol objecte, detall, persona, part del cos que es vegi en el dibuix, per tant podem escriure: persona, parpella, pestanya, pintallavis (si se li veuen pintats), piga… és a dir, des de la imatge més gran i més evident, fins el més minúscul i inapreciable dels detalls.

  Com es marca allò que es troba?
  Els més petits posen una fitxa transparent sobre allò que s’ha trobat a la làmina (comencen amb 20 fitxes) i poden posar-les mentre duri el temps.
  Els més grans ja poden escriure cadascuna de les paraules que pensem i fer una llista. Quan finalitzi el temps ja no podran escriure més mots.

  La puntuació:
  Si es juga amb les fitxes, guanya el primer que se’n quedi sense. Després de cada ronda cadascú diu quines paraules ha trobat i deixa a banda les fitxes que ha posat cotrrectament sobre el dibuix.
  Si es juga escrivint: cada paraula que tan sols hagi trobat una persona (o grup) val 3 punts. Cada paraula que coincideixi amb les que han trobat un o més grups tan sols valdrá 1 punt.
  Es fan 4 rondes i podeu fer-les amb la mateixa làmina o anar canviant de làmina.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto