• EL FRUTAL

  HABA Ref. 4010168034034
  Un joc cooperatiu on els jugadors han d’intentar agafar les fruites dels arbres abans que se les mengi el corb. Permet treballar els colors, els nombres i la col·laboració per assolir objectius. I el millor de tot és que es pot jugar a artir dels 3 anys!.El Frutal ha esdevingut un clàssic per als mé...
  Pes: 250 gr
  Disponible
  38,00 €
 • Descripció

  • Data d'edició : 10/10/2015
  • Any d'edició : 0
  • Número de pàgines : 0
  Un joc cooperatiu on els jugadors han d’intentar agafar les fruites dels arbres abans que se les mengi el corb. Permet treballar els colors, els nombres i la col·laboració per assolir objectius. I el millor de tot és que es pot jugar a artir dels 3 anys!.
  El Frutal ha esdevingut un clàssic per als més menuts, es pot començar a jugar a partir dels 3 anys, les seves regles són molt senzilles, és cooperatiu, està molt ben dissenyat, les fruites de fusta i els cistellets trenats fan d’ell un joc que entra pels ulls i a més, als petits també els hi agrada el component de tensió que ofereix la cursa contra el corb.

  Com es juga?
  El joc consisteix en un gran taulell quadrat on hi ha representats 4 arbres fruiters (pomer -verd-, perer -groc-, cirerer-vermell- i prunera -morat-). En aquests arbres hi ha les seves corresponents fruites, fetes de fusta.
  Cada jugador disposa d’un cistellet on guardar les fruites que cullin.
  Al mig del taulell hi ha el dibuix d’un corb i a un costat deixarem 9 peces d’un puzzle amb el qual es pot fer aquets mateix dibuix.
  Per finalitzar disposem d’un dau que ens diu de quin arbre podem agafar les fruites. Si el resultat del dau és:
  color vermell: podem agafar una cirera
  color verd: podem agafar una poma
  color groc: podem agafar una pera
  color morat: podem agafar una pruna
  cistellet: podem agafar una fruita de l’arbre que volguem
  corb: hem de col·locar una peça del puzzle sobre el dibuix que hi ha al centre del taulell.
  Es tracta d’un joc cooperatiu… bé, de fet si que hi ha competició però no entre els jugadors sinò contra el corb. Tots els jugadors tracten de recollir les fruites abans que es completi el puzzle del corb. Si quan el puzzle s’ha finalitzat encara hi ha fruites als arbres, el guanyador és el corb. Si s’han recollit totes les fruites abans de finalitzar el puzzle, els guanyadors són tots els jugadors.

  Informació addicional
  Dimensions 37 x 27 cm
  Edat
  +3, +4, +6
  Jugadors
  fins a 4 jugadors
  Temps de joc
  menys de 30 minuts

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto